Pozvánka na střelecký kemp 

Pořadatel :  AVZO -TSČ-ČR , KRKOL – Vysočina a Radim Novák 
Nástup :  dne 9.8.04 od 9,00 – 12,00h, ukončení 14.8.04 ráno 
Místo konání : střelnice AVZO-TSČ-ČR –ZO – Horní Cerekev (okr.Pelhřimov)
Trenér :  Radim Novák a Trenéři AVZO – TSČ – ČR
Zaměření : střelba z malorážky vleže, vkleče, vstoje, technika střelby, taktika a příprava před závodem to vše pod vedením dlouholetého reprezentanta držitele absolutního nástřelu vleže p.Radima Nováka. 
Cena :  800,- Kč za celý týden a osobu. Tato částka zahrnuje pojištění, používání střelnice, která je kompletně vybavena, používání posuvných terčů, uskladnění zbraní a střel.vybavení, možný nákup střeleckých pomůcek a vybavení pro střelce na míru od firmy HITEX, používání spol. místnosti a soc. zařízení na střelnici, lednice, vařič, el. přípojka 220 V.
Ubytování : si hradí každý účastník ze svého, pořadatel zajišťuje na požádání ubytování v penzionu 800m od střelnice 100 až 150 Kč za den. Na pozemcích střelnice je možno postavit i vlastní stany.
Stravování :  je možno domluvit přímo v penzionu nebo v nádražní restauraci 400m od střelnice.Nebo si vařit svépomocí v kuchyňce na střelnici. 
Doprava :  vlakem do stanice Horní Cerekev asi 400m pěšky za obcí. Autem dojet do Horní Cerekve na náměstí odbočit na Počátky podjet koleje okolo vlakového nádraží 400m za obcí doleva, parkování aut přímo na střelnici.
Účast :  začínající střelci a střelkyně, střelci kteří se chtějí zdokonalit v střelbě. Každý střelec si přiveze svojí zbraň a střelivo a střel.vybavení. Každý účastník je povinen se řídit pokyny trenérů a provozním řádem střelnice. Při zájmu kontaktujte pořadatele – omezená kapacita účastníků !!
Terče :  vlastní ter. pásy, terče je možno na střelnici koupit od pořadatele - 1,20 Kč/kus.
Pořadatel :  předseda KRKOL –Vysočina p. J. Zbirovský, Na Rybníčku 1313, 396 01 Humpolec, tel.:728510750.